Preloader

Polisa o kolačićima

Kako koristimo kolačiće


Koristimo kolačiće iz različitih razloga koji su detaljnije navedeni u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i mogućnosti pravilnog funkcionisanja ovog sajta. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće uključenim ako niste sigurni da li su vam potrebni ili ne.


Onemogućavanje kolačića


Možete sprečiti postavljanje kolačića podešavanjem opcija u vašem pregledaču. Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ovog i mnogih drugih sajtova koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i mogućnosti ovog sajta. Stoga se preporučuje da ne onemogućavate kolačiće.


Kolačići koje postavljamo


Ako napravite nalog kod nas, koristićemo kolačiće za upravljanje procesom prijave i opšte administracije. Obično će ovi kolačići biti izbrisani kada se odjavite; međutim, u nekim slučajevima mogu ostati nakon toga kako bi zapamtili vaše postavke sajta kada niste prijavljeni.


Kolačići vezani za prijavu


Koristimo kolačiće pri logovanju kako bismo zapamtili da ste prijavljeni. Ovo sprečava prijavljivanje svaki put kada posetite novu stranicu. Ovi kolačići se obično uklanjaju pri odjavi.


Kolačići vezani za obrasce


Kada nam šaljete podatke putem obrasca, kao što su kontakt forme, kolačići se mogu postaviti kako bi zapamtili vaše korisničke detalje za buduću korespondenciju.


Bitni kolačići


Bitni kolačići i skripte su neophodni za funkcionisanje našeg sajta. Oni omogućavaju posetiocima da se kreću po našem sajtu i koriste njegove osnovne funkcije, kao što su pristupanje sigurnim delovima sajta, otvaranje navigacije i prikazivanje sadržaja.


Analitika


Analitika nam omogućava da brojimo posete i izvore saobraćaja na sajtu, kako bismo mogli da merimo i poboljšamo performanse našeg sajta. Analitika nam omogućava da saznamo koje stranice su najpopularnije, a koje najmanje, i kako se posetioci kreću po sajtu. Sve informacije prikupljene putem analitičkih kolačića su agregirane i anonimne.


Marketing


Koristimo samo nekoliko kolačića trećih strana. Koristimo Facebook i Google piksele kako bismo pratili naše marketinške napore.


Personalizacija


Ovi kolačići i skripte nam omogućavaju da zapamtimo izbore koje pravite kao što su vaše korisničko ime i jezik.

Koristimo kolačiće kada posećujete našu veb stranicu, kako bismo poboljšali vaše iskustvo. više informacija